Chat with us, powered by LiveChat Rasmussen CollegeCOURSE#:PT285/PTN2050 Section 01 Pharmacy T - Aqhomework

Rasmussen CollegeCOURSE#:PT285/PTN2050 Section 01 Pharmacy T

Rasmussen CollegeCOURSE#:PT285/PTN2050 Section 01 Pharmacy Technician Capstone – Online Plus – 2020 Winter Quarter Term 2Stanley SangarMarch 09, 2020Module 02 Assignment – Pharmacology Practice Exam and ReportPharmacology makes up a significant portion of the PTCE and you willuse drug knowledge on a daily basis. For this assignment, you will takethe pharmacology practice exam titled, “End-of-Chapter Review Test CH01: Sample the Exam” located in Chapter 01 of the Navigator+ platform ofyour book- “Certification Exam Review”Directions: Log into your Navigator+ platform and click on “PTCECertification Exam Review” link. Locate and click on the “Chapter 1:Pharmacology for Technicians” link and then click on “End-of-ChapterReview Test CH 01: Sample the Exam” link and complete the assessment.Take some time to review your answers and the questions you answeredincorrectly. Then, in 3-5 paragraphs, write up a report that includesthe following:How well did you do on the exam? How many questions did you get right?The areas that you feel are your strengths and weaknesses. Forexample, are brand/generic conversions easy? Dosage forms challenging?Discuss at least 3 questions that you answered incorrectly. Discussat least 3 resources that you can use to help you reinforce yourpharmacology knowledge and prepare for that portion of the exam.to my instructor: hello, im having trouble with mod 02 pre test, Directions: Log into your Navigator+ platform and click on “PTCECertification Exam Review” link. Locate and click on the “Chapter 1:Pharmacology for Technicians” link and then click on “End-of-ChapterReview Test CH 01: Sample the Exam” link and completethe assessment.ive called the navigator tech support 1800-328-1452; theres no response they are always closed when i callim a bit paranoid i wanted to pass this classHello Adriana,You can complete the assignment with the following information. Here is the quiz:Question 1Points out of 1.00Flag questionQuestion textA 14-month old child weighing 22 pounds is prescribed cefixime 150mg po daily. The usual pediatric dose is 8 mg/kg per day. The prescribed dose isunable to tell from the information given. b. within guidelines. c. too high. d. too low. Question 2Points out of 1.00Flag questionQuestion textA patient has a prescription for amlodipine 3.75 mg po daily. How many tablets of amlodipine 2.5 mg will be taken per dose, and how many tablets should be dispensed for a month supply?2 1/2 tablets per dose, 75 tablets per month b. 2 tablets per dose, 60 tablets per month c. 1 tablet per dose, 45 tablets per month d. 1 1/2 tablets per dose, 45 tablets per month Question 3Points out of 1.00Flag questionQuestion textA patient is prescribed to receive a dose of oxycodone 5 mg every 6h prn for pain. The last dose was administered at 10:30 a.m. What is the earliest time the next dose may be administered in militarynotation?1430 b. 1830 c. 1630 d. 4:30 pm Question 4Points out of 1.00Flag questionQuestion textA patient is to get methotrexate 200 mg/m2 IV over 2 hours for leukemia. The patient’s BSA is 1.6 m2. What is the dose?125 mg b. 160 mg c. 320 mg d. 400 mg Question 5Points out of 1.00Flag questionQuestion textA patient is to take 2 gof amoxicillin 1 hour before her dental appointment. How many 250 mgcapsules should be dispensed for 1 dose?4 capsules b. 8 capsules c. 10 capsules d. 6 capsules Question 6Points out of 1.00Flag questionQuestion textA patient weighs 70 kg. How many pounds does he or she weigh?31.8 lbs b. 140 lbs c. 35 lbs d. 154 lbs Question 7Points out of 1.00Flag questionQuestion textA physician instructs a mother to give her child guaifenecin 100 mg po QID.The pharmacy only stocks guaifenecin at a 200 mg/10 mL concentration.How many teaspoons should be given per dose if the motherhas lost the metric dosing spoon?1 tsp b. half-teaspoon c. 5 tsp d. 2 tsp Question 8Points out of 1.00Flag questionQuestion textA prescription is written for 2 tablets of ferrous sulfate 325 mg per dose. How many grains will the patient take each dose?100 gr b. 1 gr c. 10 gr d. 5 gr Question 9Points out of 1.00Flag questionQuestion textA prescription forazithromycin 120 mg per dose is to be prepared with azithromycin 200mg/tsp. What volume will be given per dose?5 mL b. 8 mL c. 6 mL d. 3 mL Question 10Points out of 1.00Flag questionQuestion textA prescription for digoxin 250 mcg po daily is received. How many digoxin 0.125 mg should be take per dose?4 tablets b. 2 tablets c. 3 tablets d. 1 tablet Question 11Points out of 1.00Flag questionQuestion textChlorhexidine gluconate (Hibiclens) 4% has how many grams of chlorhexidine gluconate in 40 mL?1.6 g b. 0.8 g c. 1.2 g d. 16 g Question 12Points out of 1.00Flag questionQuestion textClonidine is available asa 0.1 mg strength scored tablet. The patient is to take 0.05 mg perdose. How many tablets should be taken per dose?half-tablet b. 5 tablets c. 1 tablet d. 2 tablets Question 13Points out of 1.00Flag questionQuestion textConvert 3 L to milliliters.30,000 mL b. 3,000 mL c. 300 mL d. 30 mL Question 14Points out of 1.00Flag questionQuestion textConvert 454 g to kilograms.0.454 kg b. 4.54 kg c. 45.4 kg d. 0.0454 kg Question 15Points out of 1.00Flag questionQuestion textConvert Synthroid (levothyroxine) 25 mcg to mg.2.5 mg b. 0.025 mg c. 0.25 mg d. 0.0025 mg Question 16Points out of 1.00Flag questionQuestion textConvert the ratio strength 5:30 to a percent.6.67% b. 5% c. 20% d. 16.67% Question 17Points out of 1.00Flag questionQuestion textHow many grams of NaCl are in 100 mL of 0.9% NS?0.009 g b. 90 g c. 9 g d. 0.9 g Question 18Points out of 1.00Flag questionQuestion textHow many kilograms of sodium chloride are in 500 mL of a 3% NaCl solution?0.15 kg b. 0.015 kg c. 1.5 kg d. 15 kg Question 19Points out of 1.00Flag questionQuestion textHow many milliliters ofsolution can be made with 30 mL of dextrose 50% by adding sterile waterto make a final concentration of 5%?300 mL b. 3,000 mL c. 1,200 mL d. 120 mL Question 20Points out of 1.00Flag questionQuestion textHow much sterile water must be added to 20 mL of lidocaine 1% to make a final concentration of 0.25% lidocaine?60 mL b. 40 mL c. 80 mL d. 20 mL Question 21Points out of 1.00Flag questionQuestion textHow much of Erythromycin Pediatric will need to be dispensed if the instructions are to take 1 tsp po with breakfast and dinner for 10 days?80 mL b. 50 mL c. 120 mL d. 100 mL Question 22Points out of 1.00Flag questionQuestion textHydrocortisone cream 2.5% is what ratio strength?1:20 b. 1:40 c. 1:25 d. 1:10 Question 23Points out of 1.00Flag questionQuestion textIf the ratio strength of epinephrine solution is 1:1000, what is the percentage strength?0.1% b. 10% c. 1% d. 0.01% Question 24Points out of 1.00Flag questionQuestion textIn order to make a 1:40ratio strength solution of Burow’s solution (aluminum acetate), how manymilliliters of water will need to be added to 12.5 grams?50 mL b. 750 mL c. 1,000 mL d. 500 mL Question 25Points out of 1.00Flag questionQuestion textNystatin oral suspensionis available as 100,000 units/mL. The patient is to swish and spit 1 tspfour times a day. How many units will the patient use each day?400,000 units b. 1,500,000 units c. 500,000 units d. 2,000,000 unitsThe correct answers are:1-b, 2-d, 3-c, 4-c, 5-b, 6-d, 7-a, 8-c, 9-d, 10-b, 11,-a,12-a, 13-b, 14-a, 15-b, 16-d, 17-d, 18-b,19-a, 20-a, 21-d, 22-b, 23-a,24-d, 25-d.You can complete the assignment with this information.Thanks,Stan

Our website has a team of professional writers who can help you write any of your homework. They will write your papers from scratch. We also have a team of editors just to make sure all papers are of HIGH QUALITY & PLAGIARISM FREE. To make an Order you only need to click Ask A Question and we will direct you to our Order Page at WriteDemy. Then fill Our Order Form with all your assignment instructions. Select your deadline and pay for your paper. You will get it few hours before your set deadline.

Fill in all the assignment paper details that are required in the order form with the standard information being the page count, deadline, academic level and type of paper. It is advisable to have this information at hand so that you can quickly fill in the necessary information needed in the form for the essay writer to be immediately assigned to your writing project. Make payment for the custom essay order to enable us to assign a suitable writer to your order. Payments are made through Paypal on a secured billing page. Finally, sit back and relax.

Do you need an answer to this or any other questions?

Do you need help with this question?

Get assignment help from Aqhomework.com Paper Writing Website and forget about your problems.

Aqhomework provides custom & cheap essay writing 100% original, plagiarism free essays, assignments & dissertations.

With an exceptional team of professional academic experts in a wide range of subjects, we can guarantee you an unrivaled quality of custom-written papers.

Click Order now to access our order form, fill your paper details correctly, select your paper deadline and wait for our writers to send a perfectly written assignment. 

Chat with us today! We are always waiting to answer all your questions.